Professioneel wasmiddel

Vlekken zijn verleden tijd met het wasmiddel van Witgoedservice Kats. Door de unieke samenstelling wordt al uw bonte en witte was schoner dan ooit te voren. Het wasmiddel schuimt minder dan alle andere wasmiddelen waardoor de was werking vele malen groter is.

Ons duurzame wasmiddel bevat geen oxidatiemiddelen of optische witmakers. Daardoor is ons wasmiddel volledig biologisch afbreekbaar. Dit is niet alleen beter voor het milieu, het draagt ook bij aan een langer behoud van uw wasmachine. 

Pluspunten wasmiddel Witgoedservice Kats

Ѵ Uitstekend was resultaat
Ѵ Heerlijke frisse geur
Ѵ 
Altijd de juiste dosering
Ѵ Geen aanzetting van zeepresten in uw wasautomaat
Ѵ Bevat geen oxidatiemiddel en optische witmakers
Ѵ Volledig biologisch afbreekbaar
Ѵ Beter voor natuur en milieu dan andere wasmiddelen

Effectief en efficiënt wasmiddel

Als u voor de eerste keer ons wasmiddel aanschaft adviseren wij om een complete set inclusief doseerpomp te bestellen. Met het doseerpompje voorkomt u overdosering en heeft u altijd de juist hoeveelheid zeep voor uw witte en bonte was. Teveel wasmiddel gebruiken is slecht voor de wasmachine en maakt was niet schoner. Het veroorzaakt wel teveel schuim waardoor de was niet goed langs elkaar wrijft en juist minder schoon wordt. De doseerpomp zorgt dus voor schonere was en het bespaart geld doordat u niet teveel middel toevoegt aan uw was. 

Doordat de zeep minder schuimt dan andere wasmiddelen, is de was werking vele malen sterker en bent u minder zeep nodig. Op jaarbasis kan dat een flinke besparing opleveren. Omgerekend: met een flacon van 3 liter Witgoedservice Kats Wasmiddel kunt u met gemak 75 wasbeurten doen, omgerekend is dit ongeveer     € 0,20 per wasbeurt.

 

Webshop

Wasmiddel Witgoedservice Kats compleet

De 3 liter jerrycan Witgoedservice Kats compleet wordt geleverd inclusief doseerpomp.

 

Bij aankoop van het Witgoedservice Kats Wasmiddel wordt er statiegeld berekend over de jerrycan (€ 5,50) en de doseerpomp (€ 5,00).U betaalt dus slechts € 5,50 per liter wasmiddel. Het statiegeld is al berekend in het aankoopbedrag. U ontvangt het statiegeld retour bij inlevering van de jerrycan en/of doseerpomp.

Wasmiddel Witgoedservice Kats navulling

Witgoedservice Kats wasmiddel navulverpakking (3 liter).

 

Heeft u eerder bij ons besteld en dus een jerrycan die u om wilt ruilen dan kunt u voor deze optie kiezen. U betaald dan geen statiegeld.

Wasmiddel Witgoedservice Kats zonder dosseerpomp

Witgoedservice Kats wasmiddel (3 liter) navulverpakking.

 

Besteld u voor de eerste keer en wenst u geen dosseerpomp bij te bestellen, dan kunt u kiezen voor deze variant. Bij aankoop van het Witgoedservice Kats Wasmiddel wordt er statiegeld berekend over de jerrycan (€ 5,00). U betaalt omgerekend dus slechts € 5,50 per liter wasmiddel. Het statiegeld is al berekend in het aankoopbedrag. U ontvangt het statiegeld retour bij inlevering van de jerrycan.

Wasmachinereiniger Witgoedservice Kats

Door aanslag van vuil en resten van het (vloeibare) wasmiddel in afvoerleidingen, filters en rubbers kunnen wasmachines onaangenaam gaan ruiken. Door de wasmachine regelmatig te reinigen wordt dit tegen gegaan en zorgt het voor een langere levensduur van de machine.

De wasmachinereiniger van Witgoedservice Kats reinigt de hele wasmachine effectief en zorgt voor een schone en weer heerlijk fris ruikende wasmachine. 1 flesje is goed voor 1 reinigingsbeurt.

 

Bij aankoop van de Witgoedservice Kats wasmachinereiiniger wordt er statiegeld berekend over het flesje (€ 1,00). Het statiegeld is al berekend in het aankoopbedrag. U ontvangt het statiegeld retour bij inlevering van het flesje.